Fodbold nyheder

Chelsea-legende:
Han var kongen af midtbanen mod Atletico

Af Anders Bjørn

Den tidligere Chelsea-spiller Frank Lebeouf kalder Ngolo Kantes præstation for Chelsea mod Atletico Madrid for magisk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ngolo Kante har efterhånden slået sit navn fast som en af verdens bedste defensive midtbanespillere. Men selv med det i mente, så bliver man til tider overrasket over, hvor vild en løbekapacitet, tackleevne og egenskab til at være over alt på banen den lille franskmand besidder.

Når du har en spiller som Kante på dit hold, som konstant vinder bolden tilbage, så er det ikke overraskende, hvor meget selvtillid de mere offensivt indstillede Chelsea-spillere besad i onsdagens Champions League-brag. Dog er det ikke kun det defensive aspekt, som Kante mestrer. Midtbanedynamoen kreerede to chancer i kampen og leverede fire vellykkede driblinger. Den tidligere Chelsea-spiller Frank Lebeouf lovpriste efter kampen Ngolo Kantes indsats:

- Når du har Kante på det niveau sammen med Kovacic, som også spillede en kanon kamp, så har du vundet slaget om midtbanen. Når du er oppe mod spillere som Koke, så er det aldrig en nem udfordring. Men fra første minut var Kante kongen af midtbanen. I kampen sidst aktion, da Emerson scorede til 2-0, var det Kante som vandt bolden. Han sprintede derefter 80 meter fra det ene felt til det andet for at optimere scoringsmuligheden. Han er fysisk på toppen, og hvis Kante er det, så ændrer han kampene for Chelsea.

Ngolo Kante fik også fortjent overrakt kampens spiller-trofæet efter de 90 minutter.Mere om N'Golo Kanté

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik