ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Liverpool har Wijnaldum-erstatning klar

Af Nicolai Christensen

Georginio Wijnaldum’s kontrakt med Liverpool udløber til sommer, og det ser ikke ud til, at hollænderen kommer til at forlænge med klubben. Liverpool har dog også allerede udset en erstatning til Wijnaldum.

Article image
Ritzau-Scanpix

Georginio Wijnaldum ligner en fortid i Liverpool til sommer, når hans kontrakt udløber, men ifølge Eurosport så skulle Jürgen Klopp allerede have udset en erstatning for den hårdt arbejdende hollænder.

Klopp skulle nemlig være en stor beundrer af norske Sander Berge fra Sheffield United. 23-årige Berge kom til Sheffield i januar 2020, og har siden optrådt 30 gange for bundholdet, hvor han specielt har fået slået dele af denne sæson i stykker via skader.

Prisen for Berge skulle lyde på omkring 190 mio. kr., men Liverpool er angiveligt ikke den eneste interesserede klub i den dygtige midtbanemand. Arsenal og Tottenham er nemlig også tidligere meldt ude efter Berge, der ikke forventes at blive i Sheffield United, når de højst sandsynligt rykker ud af Premier League.

Wijnaldum’s kontrakt udløber til sommer, og det lader til, at det godt kunne blive FC Barcelona, der ender med at løbe med hollænderen.

Mere om Sander Berge

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik