Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Paris SG
Barcelona
K. Mbappé (31)
L. Messi (37), X L. Messi (45)
Victor Nyrup

Pochettino forstår ikke kritik af CL-indsats

Mauricio Pochettino forstår ikke den kritik, som flere har rettet mod PSG, efter at de sendte FC Barcelona ud af Champions League.
Miraklet udeblev, da FC Barcelona forgæves forsøgte at vende et 4-1 nederlag til PSG i Champions League, da returkampen endte 1-1, og pariserne bookede en billet til kvartfinalerne i den fineste europæiske turnering. På trods af avancementet og den på papiret imponerende samlede 5-2-sejr over Messi og co., har Mauricio Pochettinos mandskab mødt en del kritik, da flere medier og eksperter mener, at PSG leverede en skuffende indsats i returkampen.

Som vi skrev her på Indkast.dk, så havde franskmændene et mere defensivt udtryk, end man normalt ser dem have, og kampen bar tydeligt præg af, at PSG var udmærket tilfreds med resultatet kampen igennem. Kritikken overrasker PSG-manager Mauricio Pochettino, og argentineren mener, at deres bedrift fortjener mere ros, end tilfældet har været siden returkampen.

- Jeg forstår ikke, hvorfor vi skal have fokus på det (kritikken, red.). Selvfølgelig analyserer vi, hvad der sker i alle vores kampe, men man må ikke glemme, at vi er i kvartfinalen, efter at vi slog et stærk Barcelona-hold 5-2 samlet. Det er det, der skete, siger Mauricio Pochettino ifølge BeIN Sports.

PSG´s næste modstander i Champions League vil blive fundet ved lodtrækningen den 19. marts, hvor de forsvarende franske mestre er et af fire hold, som allerede har sikret sig en plads i lodtrækningsskålen. De resterende tre kvalificerede hold er Borussia Dortmund, Liverpool og FC Porto.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER