Daniel Jensen

Vardys hemmelighed er pizza og øl

Jamie Vardy er en målmaskine i Premier League, og nu har en tidligere holdkammerat sat ord på angriberens noget anderledes optakt til kampe.
Richie De Laet nåede at spille 129 kampe for Leicester og var med til at vinde det sensationelle mesterskab tilbage i 2016. En af grundene til, at Leicester gik fra kanten af nedrykning til mesterskabshold og toppen af engelsk fodbold, er Jamie Vardy. Den 34-årige angriber har siden debuten i Premier League scoret hele 144 mål i det fineste selskab, og det kan måske skyldes hans lidt anderledes tilgang til sporten.

I et interview med det belgiske medie Het Nieuwsblad satte Richie De Laet nogle ord på sin tidligere holdkammerat:

- Aftenen før en kamp drikker Jamie øl og spiser kun pizza. Jeg kan huske, da han slog Ruud Van Nistelrooys Premier League-rekord ved at score 11 kampe i streg, havde vi også en god aften inden. Vores buschauffør købte os en flaske portvin, som vi gemte på vores hotelværelse. Jeg fik et glas, og Jamie tømte resten.

Jamie Vardy har ikke selv lagt skjul på, at hans diæt ikke ligefrem afspejler, det man forventer af en topatlet. Englænderen har tidligere udtalt, at han på kampdagene gerne drikker en masse Red Bulls for at blive klar.

Den 31-årige angriber har siden sit skifte til Leicester i 2012 spillet hele 339 kampe for klubben, scoret 144 mål og lavet 57 assists. Udover det, så står han også noteret for 26 kampe for den engelske landshold og syv mål i den hvide nationaldragt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER