Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Paris SG
Barcelona
K. Mbappé (31)
L. Messi (37), X L. Messi (45)
Rasmus Padkjær

Keylor Navas dedikerer sin strafferedning til tragedieramt holdkammerat

Det er ikke hver dag man piller et straffespark fra Lionel Messi, men det gjorde Keylor Navas i gårsdagens kamp, og dedikerer nu redningen til sin holdkammerat, som netop har mistet sin far.
PSG-målmanden holdt liv i Champions League-drømmen, efter han reddede et straffespark fra Lionel Messi i gårsdagens kamp. Selvom PSG var på sikker sejrskurs med en 4-1-sejr i den første kamp i ottendedelsfinalerne i Champions League mod FC Barcelona, så var den spanske storklub det bedste hold på banen i går. De havde klart flest chancer og gjorde sit for at udleve et comeback, som de gjorde tilbage i 2017 mod netop PSG, hvor de vandt returkampen 6-1. Det skete dog ikke, da Keylor Navas stod en god kamp og havde flere afgørende redninger.

Ved stillingen 1-1 i gårsdagens returkamp fik Barcelona et straffespark, hvor Keylor Navas valgte den rigtige side og reddede skuddet fra Lionel Messi. Men redningen var mere end bare en god aktion på et vigtigt tidspunkt i opgøret. Tirsdag blev PSG’s andenmålmand, Sergio Rico, nemlig ramt af en tragedie, da hans far gik bort. Derfor dedikerer Keylor Navas redningen til sin holdkammerat.

- Jeg dedikerer redningen til Sergio Rico og hans familie, der gennemgår en meget svær tid. Han har min fulde støtte, sagde Navas til l’Équipe

Kampen endte 1-1, så PSG avancerede til kvartfinalerne i Champions League med en samlet sejr på 5-2 over Barcelona. Hvem PSG møder i kvartfinalen vides ikke endnu, men findes ved en lodtrækning på et senere tidspunkt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER