Fodbold nyheder

Forhadt i Brøndby - færdig i FCK?

Af Henrik Varbøl Andersen

Det var noget af en bombe i sommers, da han kom til hovedstadsklubben, men nu ser tiden ud til at slutte.

Claus Bech/Ritzau Scanpix
Claus Bech/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Den polske angriber Kamil Wilczek har ikke fået meget spilletid siden Jess Thorup tog over i FC København. Angriberen skiftede ellers under stor bevågenhed i sommers til FCK, og med en fortid hos ærkerivalerne fra Brøndby faldt skiftet ikke i god jord på Vestegnen.

31 minutter i de seneste seks kampe er det blevet til for polakken, som ellers fik en lovende start hos ”Løverne” med flere scoringer. Den seneste tids manglede tid på banen får dog tv-eksperten Bo Henriksen til at melde angriberen færdig i klubben:

- Det er overstået i min verden. Jeg kan slet ikke forestille mig, at han på nogen måde kommer tilbage, selv hvis Jonas Wind skulle blive solgt, så er han slet ikke den type spiller, som Jess Thorup vil have i sit system. Det er helt anderledes.

- Så jeg kan slet ikke forestille mig, at han har nogen som helst form for fremtid i FC København, og de vil gøre alt, hvad de kan for at skibe ham af til sommer, lød det fra Bo Henriksen ovenpå weekendens derby ifølge Tipsbladet.

Med den sparsomme spilletid er det formentlig også tvivlsomt om Wilczek selv er interesseret i at fortsætte samarbejdet efter sommerferien. Der ser ud til at være langt fra de planer Ståle Solbakken havde, og til de nuværende Jess Thorup-planer med angriberen.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik