Daniel Jensen

Klopp frygter ikke profilafgang

Skulle Liverpool gå hen og ende uden for Champions League-pladserne, er den tyske manager dog ikke nervøs.
Liverpools jagt på top fire og de altafgørende Champions League-pladser led et alvorligt knæk, da Jürgen Klopp og hans mandskab tabte 1-0 på hjemmebane til Chelsea i torsdags. For mange topspillere er Champions League-fodbold efterhånden blevet et krav, men skulle Liverpool mangle det i næste sæson, er den tyske manager dog ikke nervøs for, at spillere vil skifte væk:

- Det er intet at bekymre sig om. Jeg ved, at vi har spillernes loyalitet. Det er ikke en situation, hvor en spiller kommer til mig og siger: Vi er ikke i Champions League, så jeg er nødt til at skifte. Det kommer ikke til at ske, det kender jeg dem godt nok til at vide. Det bliver heller ikke et problem med nye spillere.

De forsvarende mestre har haft en mareridtssæson. En lavine af skader har væltet ned over klubben, og det har sat sit præg på spillet på banen, som langt fra har levet op til det, man er blevet vant til under Jürgen Klopp. Liverpool får chancen for at revanchere sig selv i morgen, når de tager imod Fulham på Anfield.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER