Fodbold nyheder

Tysk-legende storroser angrebskomet

Af Henrik Varbøl Andersen

I et interview med Talksport fortæller Jens Lehmann, at Dortmund-stjerne bør være tålmodig i forhold til fremtiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere tyske stjerne målmand Jens Lehmann er ikke sen til at rose Erling Braut Haaland til skyerne i et interview med Talksport:

- Jeg har aldrig set en lignende angriber i min tid, og han er ikke sammenlignelig med nogen. Han er stor, han er stærk teknisk, og så er han meget hurtig. Jeg håber, at han bliver, da han er en af stjernerne i Bundesligaen allerede.

Lehmann håber altså, at Haaland vælger at blive i Dortmund lidt endnu, da han fortsat har til gode at opleve et fyldt Signal Iduna Park:

- Først og fremmest så er Dortmund en storklub. Der er større klubber, men for ham, så har han ikke oplevet den fantastiske atmosfære med et fyldt stadion. Han vil gerne vinde noget, men han er kun 20 år, så han kan vinde noget senere.

En stribe klubber er allerede interesserede i at betale dyre summer for at sikre sig den norske angriber til sommer. En række engelske klubber nævnes, men favoritten til hans underskrift de fleste steder er fortsat Real Madrid.

Imens fortsætter Haaland med at imponere i Dortmund, hvor han med 17 mål i 18 Bundesligakampe, og med 18 mål i 13 Champions League-kampe, har bevist sig på den helt store scene. Nordmanden har været i Dortmund siden januar 2020.

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik