Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Gareth Bale vil have hver eneste lønkrone med fra Real Madrid - også selvom han forlader den spanske hovedstadsklub - mens Thomas Tuchel efter sigende er interesseret i at hente en gammel flamme til Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid, som har indrømmet, at Raphael Varane ikke ønsker at forlænge sin aftale med ”Los Blancos”, er nu villige til at sælge den franske midterstopper til Manchester United. (Manchester Evening News)

Tottenham-lejesvenden Gareth Bale vil insistere på, at Real Madrid lever op til det sidste år af hans kontrakt, hvor han skal have udbetalt 5,16 millioner kroner om ugen – selv hvis waliseren forlader de spanske mestre til sommer. (Mirror)

Chelsea holder stadigvæk et vågent øje med den italienske landsholdsmålmand Gianluigi Donnarumma. ”The Blues” vil potentielt forsøge at hente den 22-årige målmand, hvis han bliver ved med at nægte at underskrive en kontraktforlængelse med AC Milan. (Eurosport)

Borussia Mönchengladbach-midtbanespilleren Jonas Hofmann har antydet, at Chelsea, som trænes af Hofmanns tidligere træner Thomas Tuchel, er interesserede i at købe ham. (Mail)

I Leeds United er man fast besluttet på at holde fast i den brasilianske kantspiller Raphinha, selvom både Manchester United og Liverpool er interesserede i den 24-årige brasilianer. (Mirror)

Manchester United må sætte himmel og jord i bevægelse for at få fingrene i Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland eller Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappé. Det mener i hvert fald den tidligere Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand. (Mirror)

Et konsortium baseret i Australien forbereder et bud med henblik på at købe League One-klubben Wigan Athletic. (ESPN)

Den engelske landstræner Gareth Southgate har understreget, at det vil være en fantastisk oplevelse for alle, hvis Storbritannien og Irland vandt retten til at afholde VM-slutrunden i 2030. (Talksport)

Arsenal har forhørt sig om muligheden for at købe Celtics 23-årige angriber Odsonne Edouard. (Football London)

I FA er man overbevist om, at Valencia-angriberen Yunus Musah vil vælge at repræsentere England i landsholdssammenhæng. Den 18-årige angriber kan desuden vælge at repræsentere USA, hvor han er født, eller Italien. (Mail)

I Aston Villa er man usikker på, om man skal satse på en permanent aftale med Ross Barkley, som er udlejet fra Chelsea i denne sæson. Aston Villa-manageren Dean Smith er ikke sikker på, at 27-årige Barkley er de 300 millioner kroner værd, som Chelsea kræver for ham. (Football Insider)

Den tidligere engelske landsholdsangriber Emile Heskey mener i stedet, at Aston Villa bør satse på at hente Sheffield Uniteds norske midtbanespiller Sander Berge, som rygterne på det seneste har sendt til Birmingham-klubben. (Birmingham Mail)

Leeds Uniteds franske målmand Illan Meslier har tiltrukket sig interesse fra flere store klubber, fordi den 21-årige målmand har imponeret i Premier League denne sæson, hvis man skal tro hans agent. (Yorkshire Evening Post)

West Ham-midtbanespilleren Declan Rice har, hvad der skal til for at bive en spiller i absolut verdensklasse, hvis man skal tro hans tidligere holdkammerat Sebastien Haller. (Talksport)

Blackburn Rovers’ irske forsvarsspiller Derrick Williams er i øjeblikket i Los Angeles, hvor han afsoner en corona-karantæne, inden hans skifte til LA Galaxy kan gennemføres. (Lancashire Telegraph)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik