D. Kyereh (88)
T. Leibold (90)
Mathias Guldberg

St. Pauli vinder Hamburger-derby

Derbyet mellem St. Pauli og Hamburger SV endte med 1-0 til værterne efter sen scoring
Der var lagt op til et drama af de helt store, da de to Hamborg-klubber mødtes i et lokalderby i den tyske 2. Bundesliga. Kampen lagde ud med et forrygende langskud – Hamburgs Sonny Kittel fyrede kanonen af, men Dejan Stojanovic redede skuddet med en forrygende redning.

I det første kvarter bølgede kampen frem og tilbage med store chancer til begge hold, hvor begge holds målmænd leverede fine redninger, der holdt deres hold inde i kampen. I anden halvleg opstod der drama i det 53. minut, da Gideon Jung fra Hamburger lavede fejl på en modstander, da St. Pauli var ved at tage et frispark fra straffesparkspletten. Kendelsen blev set igennem med VAR, hvilket endte med dommerens vurdering af, at der ikke var frispark alligevel. Og det var også lige ved og næsten i det 64. minut, hvis det ikke var for en dommerkendelse, da Simon Terodde fra Hamburger ellers havde fået bolden i nettet, men målet annulleredes på grund af hånd på bolden.

I det 88. minut kom målet endelig: Daniel-Kofi Kyereh fra St. Pauli kom umarkeret til bolden inde i feltet og udplacerede målmanden med et skud i højre side af målet. 1-0 til hjemmeholdet. Tingene gik fra værre til galt for Hamburger SV i overtiden, da Tim Leibold fra Hamburger får tildelt et rødt kort for farligt spil efter gennemgang hos VAR.

Således vandt St. Pauli lokalderbyet og fik dermed avanceret sig til 11. pladsen, mens Hamburger holder fast i deres 4. plads og drømmen om oprykning til Bundesligaen.