Silas Steiner

Medie: United jagter Serie A-forsvarsspiller

Nicolas Nkoulou er fri på markedet til sommer, og det skulle angiveligt få Manchester United til at kigge nærmere på den rutinerede forsvarsspiler fra Cameroun.
Ifølge det italienske medie, Tuttosport, er Nicolas Nkoulou på radaren i Manchester United. Selvom at Nkoulou blot har fået 39 procents spilletid hos Torino i denne sæson, så mangler han ikke tilbud fra andre klubber. Den 30-årige forsvarsspiller har på trods af sin manglende spilletid flere bejlere. Mediet skriver således, at Leeds United også er ude efter den rutinerede midterforsvar.

Nkoulou kom til Torino fra Lyon på en lejeaftale tilbage i 2017. Lejeopholdet blev kort tid efter udvekslet til en permanent kontrakt i Torino, hvorefter Nicolas Nkoulou er blevet anset, som én af de mest undervurderede forsvarsspillere i Serie A. Derfor skriver mediet, at Ole Gunnar Solskjær har tænkt sig Nkoulou til at være en kortsigtet løsning til Uniteds problemer i forsvaret, hvorved man ikke har kunne finde en fast makker til Harry Maguire.

Nicolas Nkoulou har tidligere spillet i prominente klubber som eksempelvis Monaco, Marseille og Lyon. Dertil var han også spiller under den nuværende Leeds-manager, Marcelo Bielsa i Marseille tilbage i 2015.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER