Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

David Beckham har store planer med Inter Miami, Bayern München har budt på Napolis forsvarsgeneral, og Real Madrid er fortsat favoritter til at få fingrene i David Alaba.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter Miami-medejeren David Beckham stræber efter at hente spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til MLS-klubben. (Mirror)

Bayern München har tilbudt Napoli 335 millioner kroner for deres forsvarsgeneral – den 29-årige Kalidou Koulibaly. (Tuttomercatoweb)

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er fortsat forbeholden, når det gælder Sergio Ramos’ fremtid i klubben. (Daily Mail)

Neymar nærmer sig efter sigende en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain. Det er forventeligt, at den brasilianske superstjernes kontraktforlængelse resulterer i en fireårig kontrakt. (Le Parisiens)

Real Madrid er stadigvæk favoritter til at få fingrene i David Alaba, når han har kontraktudløb med Bayern München til sommer, men en trio af klubber nægter at opgive jagten på den østrigske forsvarsprofil. (Fabrizio Romano)

Torino-angriberen Andrea Belotti er tæt på at forlænge sin kontrakt med Serie A-klubben, mens det dog ikke kan udelukkes, at han i stedet skifter til en større klub. AC Milan er således villige til at betale 223 millioner kroner for den 27-årige angriber. (Calciomercato)

Benfica-præsidenten Luis Felipe Vieira har taget det fulde ansvar for klubbens tvivlsomme resultater i denne sæson. Han understreger samtidig, at klubbens træner Jorge Jesus fortsætter indtil sit kontraktudløb i 2022. (Benfica TV)

Olympique Lyon-angriberen Memphis Depay kan tænkes at stå rigtig højt på Juventus’ ønskeliste, når sommerens transfervindue åbner. (Tuttosport)

São Paulo FC, som endte den netop overståede sæson i den Brasilianske Serie A på en fjerdeplads, ser ud til at ville opruste med Hernán Crespo som ny træner – først og fremmest med den defensive midtbanespiller Gabriel Neves, som spiller i uruguayanske Club Nacional. (TNT Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik