Daniel Fisker

Mandagens internationale rygter

David Beckham har store planer med Inter Miami, Bayern München har budt på Napolis forsvarsgeneral, og Real Madrid er fortsat favoritter til at få fingrene i David Alaba.
Inter Miami-medejeren David Beckham stræber efter at hente spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til MLS-klubben. (Mirror)

Bayern München har tilbudt Napoli 335 millioner kroner for deres forsvarsgeneral – den 29-årige Kalidou Koulibaly. (Tuttomercatoweb)

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er fortsat forbeholden, når det gælder Sergio Ramos’ fremtid i klubben. (Daily Mail)

Neymar nærmer sig efter sigende en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain. Det er forventeligt, at den brasilianske superstjernes kontraktforlængelse resulterer i en fireårig kontrakt. (Le Parisiens)

Real Madrid er stadigvæk favoritter til at få fingrene i David Alaba, når han har kontraktudløb med Bayern München til sommer, men en trio af klubber nægter at opgive jagten på den østrigske forsvarsprofil. (Fabrizio Romano)

Torino-angriberen Andrea Belotti er tæt på at forlænge sin kontrakt med Serie A-klubben, mens det dog ikke kan udelukkes, at han i stedet skifter til en større klub. AC Milan er således villige til at betale 223 millioner kroner for den 27-årige angriber. (Calciomercato)

Benfica-præsidenten Luis Felipe Vieira har taget det fulde ansvar for klubbens tvivlsomme resultater i denne sæson. Han understreger samtidig, at klubbens træner Jorge Jesus fortsætter indtil sit kontraktudløb i 2022. (Benfica TV)

Olympique Lyon-angriberen Memphis Depay kan tænkes at stå rigtig højt på Juventus’ ønskeliste, når sommerens transfervindue åbner. (Tuttosport)

São Paulo FC, som endte den netop overståede sæson i den Brasilianske Serie A på en fjerdeplads, ser ud til at ville opruste med Hernán Crespo som ny træner – først og fremmest med den defensive midtbanespiller Gabriel Neves, som spiller i uruguayanske Club Nacional. (TNT Sports)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER