Fodbold nyheder

Pep Guardiola forklarer god stime:
Vi har mange penge

Af Rasmus Padkjær

Manchester City-manageren forklarer holdets gode stime med, at klubben har mange penge til at købe kvalitetsspillere for.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har gang i en forrygende sæson, hvor de fører Premier League med 10 point ned til Manchester United på andenpladsen og stadig er med i alle mulige turneringer. Man skal helt tilbage til den 21. november for at finde den sidste kamp de tabte, hvilket giver en stime på 26 kampe som ubesejret på tværs af alle turneringer. Onsdag vandt de 2-0 mod Mönchengladbach i Champions League og udbyggede dermed deres sejrsstime på 19 kampe i træk på tværs af alle turneringer.

Efter kampen blev Pep Guardiola spurgt, hvordan hans hold formåede at vinde så mange kampe i streg, og her skal svaret altså finde i deres mange penge.

- Vi har mange penge til at købe en masse fantastiske spillere. Det er sandt. Uden kvalitetsspillere ville vi ikke kunne gøre det. Spillerne er fantastiske, menneskelige og har et utroligt forhold til hinanden. De spiller hver kamp med det eneste fokus på at vinde den, siger Guardiola til Goal.

Manchester Citys næste kamp er på lørdag imod West Ham, hvor de har mulighed for at udbygge deres sejrsstime yderligere.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik