Fodbold nyheder

Monaco-profil afviste Manchester United

Af Daniel Jensen

Den franske forsvarspiller havde i sommer muligheden for at skifte til Premier League, men han afviste tilbuddet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er de færreste, som får muligheden for at spille for Manchester United og formentlig endnu færre, der takker nej til denne mulighed. Det gjorde den 19-årige Monaco-spiller Benoit Badiashile dog i sommer. De røde fra Manchester bød angiveligt 190 millioner på forsvarsspilleren, men franskmanden takkede nej. Han valgte at blive i Monaco, og det er ikke en beslutning, han fortryder. Det udtaler han i et interview med det franske medie RMC Sport:

- Det var den rigtige beslutning at blive i Monaco. Sidste år spillede vi for at blive oppe, men nu får jeg lov til at spille med i toppen. At blive i den klub, der har formet mig, var den rigtige beslutning, og det beviser den sæson, vi har gang i.

Da Banoit Badiashile blev spurgt direkte ind til, om han fortryder, at han ikke skiftede til de engelske giganter, var hans svar kort og kontant:

- Nej overhovedet ikke.

Den 19-årige franksmand har i denne sæson spillet i 25 ud af 26 kampe i Ligue 1, og Monaco ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Frankrig. Alt i alt har han i løbet af sin tid i klubben allerede spillet hele 71 kampe, siden han fik debut i 2018.

Mere om Benoît Badiashile

Mere om Monaco

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik