Fodbold nyheder

Suárez:
De kaldte mig FOR gammel

Af Daniel Jensen

Den 34-årige angriber blev i sommer tvunget væk fra FC Barcelona efter seks år i klubben.

Article image

Lige siden skiftet fra Liverpool var Luis Suárez en stor profil hos FC Barcelona. Derfor kom det lidt som et chok for omverdenen, da angriberen fra Uruguay i sommer blev tvunget væk fra klubben og skiftede til ligarivalerne Atlético Madrid. Selv klubikonet Lionel Messi forstod ikke beslutningen. I et interview med France Football har Suárez nu talt ud om situationen og ifølge ham selv, så mente Barcelona, at han var for gammel:

- Hvad der virkelig gik mig på, var da de fortalte mig, at jeg var for gammel, og at jeg ikke længere kunne spille på et højt niveau. Hvis jeg intet havde præsteret i tre fire år ville jeg have forstået det, men jeg scorede mere end 20 mål hvert år.

Suárez fortæller også i interviewet, at klubben ikke behandlede ham med den respekt, han fortjente, i forbindelse med hele episoden. Samtidig blev kommentaren om hans alder og niveau også udslagsgivende for, at han endte hos Atlético Madrid:

- Det var en beslutning, jeg ikke kunne ændre på. Jeg følte ikke, at de regnede med mig mere. Min stolthed gjorde, at jeg ville vise dem, hvad jeg i virkeligheden var værd. Det var derfor, idéen om at tage til et stærkt hold som Atlético tiltalte mig.

Luis Suárez har i denne sæson vist sit værd. I løbet af 20 kampe i La Liga i denne sæson har den 34-årige angriber scoret hele 16 mål, lavet to oplæg og været med til at spille Atlético Madrid på førstepladsen. Det gør ham også til delt topscorer i det spanske sammen med Lionel Messi. Til sammenligning har den næstmest scorende spiller hos FC Barcelona i denne sæson, Antoine Griezmann, blot scoret seks mål.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik