Anders Bjørn

Arteta: Manchester City bliver mestre af disse to årsager

Arsenal-manager Mikel Arteta er ude med roser til Pep Guardiola og Manchester City inden det indbyrdes opgør søndag eftermiddag. Her giver Arteta to grunde til, hvorfor han forventer, at Manchester City løber med det engelske mesterskab.
Mikel Arteta har beskrevet Manchester City som det bedste hold i Europa grundet deres flotte og effektive fodboldstil og konsistens i deres resultater. City gæster søndag Arsenal i London, og her skal de forsøge udbygge den 10-points-føring, som de opnåede i tirsdag.

Manchester Citys 3-1-sejr over Everton var deres 12 sejr i træk i Premier League, hvor holdet har vundet alle kampe siden de spillede uafgjort mod West Brom i december. Holdet tabte sidst mod Tottenham i december, hvilket var i en lidt svær periode for The Citizens. De formproblemer har City fået komplet bugt med og de har nu gang i en suveræn stime, som imponerer Guardiolas tidligere assistenttræner og nuværende Arsenal-træner Mikel Arteta. Følgende er blevet sagt af Arsenals manager forud for søndagens brag:

- Hvad de har gjort er at reagere på en svær periode i starten af sæsonen. Jeg synes, at de er det bedste hold i Europa i øjeblikket. Måden de præsterer at spille på, fodboldstilen de praktiserer, og den konsistens som de har indbygget. Hvis man tager alt det, så er det det der gør City til det bedste hold i Europa. Så vi har en stor men også en spændende udfordring foran os på søndag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER