Fodbold nyheder

Barcelona på angriberjagt:
Her er deres fem transfermål

Af Anders Bjørn

Barcelona er på udkig efter en angriber med mål i støvlerne, og ifølge rygtemøllen har den catalanske storklub udvist interesse i følgende fem spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Haaland er et navn, som forbindes til stort set alle topklubber i disse tider. Nordmandens fornemme præstationer gør, at alle trænere slikker sig om munden bare ved tanken om, at han kan lede deres frontlinje. Barcelona er ingen undtagelse, og de skulle efter sigende have en interesse i den unge nordmand, men ved samtidig også, at kampen bliver hård og dyr.

Derfor har Barcelona også udset sig andre transfermål. Blandt andre Sergio Aguero, som til sommer er kontraktfri og derfor kan hentes ganske gratis. Der kan man få en farlig mand ind på holdet, men argentineren er også rundet 33 år til den tid. Derudover er Barcelona også endnu engang linket sammen med Memphis Depay. Ronald Koeman er stor fan af Depay, som han også har arbejdet meget sammen med på det hollandske landshold.

Barcelona skulle også have kikkerten rettet mod Inter. Ronald Koeman er stor beundrer af Romelu Lukaku, som har scoret 22 mål i denne sæson, og som han trænede i Everton. Ydermere skulle Barcelonas sportsdirektør, Ramon Planes, have udvist en interesse i Lukakus angrebsmakker i form af Lautaru Martinez.

Hvorvidt nogle af disse spillere ender i Barcelona er meget uvist. Der er mange ubekendte faktorer i klubben på nuværende tidspunkt. De lider eksempelvis af vaklende økonomi, der er et kommende præsidentvalg som kan få indflydelse på, hvilken træner som sidder i sædet næste sæson. Sidst men ikke mindst er der også spørgsmålet om, hvorvidt Lionel Messi spiller for Blaugrana i næste sæson. En ting er sikkert, det bliver interessant at følge Barcelona og klubbens udvikling i de kommende måneder.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik