Jonathan Kjær Troelsen

Nyt landsholdscenter skaber konflikt: Hvorfor Odense?

Hvor skal den kommende base ligge for de danske landshold?
I august måned fremlagde DBU sine visioner for dansk fodbold i fremtiden. En af planerne var at bygge et nyt trænings- og videncenter. Centeret skulle være basen for alle de danske landshold, og det var et forslag, som de fleste var positive overfor.

Dog var der et problem. DBU’s plan var, at det nye center skulle placeres i Odense, men den placering er de utilfredse med blandt spillerne på herrelandsholdet. Ifølge BT er spillerne ”dybt irriterede og forundrede” over placeringen.

Med en ny landsholdsbase i Odense vil det betyde længere rejsetid for de mange spillere, som kommer hjem fra udlandet, når der kaldes til landsholdssamling. Som det er nu, holder landsholdet som regel til i Københavnsområdet, hvor Helsingør er der, hvor træningerne finder sted. Derfor er spillerne nærmest allerede nået frem, når de lander i lufthavnen i Kastrup.

Den eventuelle flytning til Odense ligger fortsat nogle år ude i fremtiden, og det er kun tiden, som kan vise, om spillerne indfinder sig med den nye placering.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER