Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Real Madrid vil hente to af verdens mest eftertragtede spillere. En franskmand og en nordmand.

Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid er ved at lave planen, der skal sørge for, at det er dem, der løber med Kylian Mbappes underskrift. Noget som klubben vil gå langt for sker. (AS)

Noget tyder da også på, at Real Madrid har gode kort på hånden. Den 22-årige Mbappe skulle angiveligt kun være interesseret i at skifte til Real Madrid og Liverpool. (L’Equipe)

PSG-træner Mauricio Pochettino har fortalt, at klubben kan tilbyde Mbappe lige nøjagtig det, som vil gøre ham glad. (Catalunya Radio)

Real Madrid vil beholde nordmanden Martin Ødegaard i klubben, som i øjeblikket er på leje i Arsenal. Det vil de gøre, fordi det kan være med til at lokke en anden nordmand, Erling Braut Haaland, til klubben. (Mundo Deportivo)

Juventus vil forsøge at hente en gammel men ung kending til klubben. Det er Moise Kean, som spilled i Juventus indtil 2019, hvor han blev solgt til Everton. I denne sæson er Kean udlejet til PSG fra Everton. (Le 10 Sport)

Barcelona blev afvist af River Plates træner, Marcelo Gallardi, da klubben henvendte sig til ham om det ledige trænersæde i 2020. (TyC Sports)

Bayern Münchens Kingsley Coman forventer, at hans fremtid fortsat ligger i det sydtyske. På trods af stor interesse fra blandt andet Manchester United vil franskmanden fortsætte blive i Bayern München. (Bild)

Sevilla er interesserede i den Liverpool-ejede Takumi Minamino. Japaneren er i øjeblikket udlejet til Southampton, men Sevilla håber på at kunne få ham til det spanske. (Fichajes)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik