Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Chelsea ønsker at gå på rov i det tyske, hvor to landsholdsspillere er interessante.

Article image
Ritzau-Scanpix

Evertons colombianske profil James Rodriguez overvejer at forlade klubben. Det til trods for han kun har været i klubben siden sommer. (Defensa Central)

Manchester City skulle have tilbudt en kontrakt til Lionel Messi, der er kontraktfri til sommer. Lønpakken til den 33-årige argentiner lyder samlet set på 3,7 milliarder kroner (The Sun)

Chelsea ønsker at hente Bayern Münchens 25-årige forsvarsspiller Niklas Süle. Den tyske landsholdsspiller har kontrakt med englænderne til sommeren 2022. (AZ)

Chelsea er også interesserede I Borussia Mönchengladbachs Jonas Hofmann. 28-årige Hofmann er også en del af det tyske landshold. (Bild)

Liverpool og Manchester United har kontaktet West Ham-spilleren Declan Rices agent. Begge klubber ser et stort lys i den 22-årige midtbanespiller, som har kontrakt med West Ham indtil 2024. (Daily Star)

Thierry Henry ligner at være den nye manager for Championship-klubben Bournemouth. Efter alt at dømme vil det blive officielt i næste uge. (Daily Mirror)

Tottenhams store profil Son Heung-min siger, at det er meningsløst at diskutere ny kontraktforlængelse allerede nu. Sydkoreanerens kontrakt med London-klubben udløber i sommeren 2023. (The Sun)

Everton er interesserede i at hente Real Madrids kantspiller Lucas Vazquez. Den 29-årige spanier har også tiltrukket sig interesse fra Napoli. (Todofichajes)

Chelsea overvejer at lave en byttehandel med AC Milan. De vil tilbyde Fikayo Tomori på en permanent aftale, som i øjeblikket er på leje hos milaneserne, og så vil Chelsea have Franck Kessie den anden vej. 24-årige Kessie kom til AC Milan i 2017. (II Milanista)

Aston Villa kræver et bud i omegnen af 500 millioner kroner, hvis de skal sælge den 23-årige midterforsvarer Ezri Konsa. Både Liverpool og Tottenham er blevet sat i forbindelse med englænderen. (Football Insider)

Leeds har tidligere fået et bud på 250 millioner kroner afvist fra Brighton i deres jagt på Ben White. Derfor er Leeds nu klar til at slå egen transferrekord for at hente 23-årige White til klubben. Han var en del af oprykningsholdet i Leeds, da han dengang var udlejet fra Brighton til Leeds. (Leeds Live)

Norwich har indset at deres 21-årige højreback Max Aarons formentlig inden længe vil finde en klub på en højere hylde. (Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik