Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

Tottenham sætter enormt prisskilt på Harry kane, mens rivalerne fra Arsenal pønser på en stor udrensning i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham insisterer på, at der som minimum skal falde et bud på næsten 1,3 milliarder kroner for Harry Kane, hvis de i den engelske klub skal have nogen ambitioner om at sælge sin stjerneangriber. (Mail)

Arsenal ønsker at signe sine nuværende lejespillere i form af spanske Dani Ceballos og den australske målmand Mathew Ryan på en permanent aftale. Spillerne er henholdsvis udlejet fra Real Madrid og Brighton. (Sun)

Manchester Uniteds uruguayaner Edinson Cavani ønsker angiveligt at spille på Old Trafford i endnu en sæson. Den 34-årige angriber tilsluttede sig i sommer ”The Red Devils” på en etårig aftale. (Telegraph)

Thierry Henry og hans tidligere Arsenal-holdkammerat Patrick Vieira er efter sigende i direkte duel om managersædet i Championship-klubben Bournemouth. (Talksport)

Den franske angriber Alexandre Lacazette er en af mange Arsenal-spillere, som London-klubben angiveligt har tænkt sig at sælge for at få et bedre økonomisk overblik i klubben. (Sun)

I samme forbindelse nævnes David Luiz, Lucas Torreira og den unge franskmand Matteo Guendouzi, som værende spillere Arsenal ønsker at skille sig af med. (Star)

Derby-manageren Wayne Rooney har ikke benyttet sig af muligheden, der tillader Manchester United-legenden at signe Ravel Morrison. (Sun)

Joey Barton er allerede i dialog med Bristol Rovers vedrørende et potentielt chefmanagerjob – Kun en enkelt måned efter League One-rivalerne fra Fleetwood Town fyrede ham. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik