Oscar A. Olesen

Tidligere Superliga-spiller vender snuden hjemad

Rafal Kurzawa opnåede ikke ligefrem ubetinget succes i forbindelse med Superliga-opholdende hos FC Midtjylland og Esbjerg fB, derfor vender polakken nu hjem.
Siden 18/19-sæsonen har polske Rafal Kurzawa begået sig i Superligaen, efter han ankom fra franske Amiens. Men eftersom succesen i Danmark siden da er udeblevet, valgte Kurzawa derfor at vende tilbage til Ligue 2. Her fik polakken dog hurtigt ophævet sin kontrakt, hvilket har gjort den tidligere FC Midtjylland og Esbjerg fB-spiller klubløs siden oktober-måned.

Dog har lykken nu mødt venstrebacken, som netop har skrevet under på en kontrakt med Pogon Szczecin. Dette betyder at Kurzawa for første gang siden 17/18-sæsonen vender hjem til polsk fodbold i landets bedste række, hvor hans nye hold ovenikøbet er placeret på en foreløbig førsteplads.

- De sidste par måneder har bestemt ikke været en stor succes for mig sportsligt. Jeg tilbragte denne tid i min hjemregion. Fra oktober trænede jeg hovedsageligt individuelt, og jeg gjorde det flittigt, selvom det selvfølgelig ikke var fuld træning med et hold. Nogle gange trænede jeg med et lokalt hold, men det var mere en bonus. Jeg lavede dog noget individuelt arbejde. Efter testene i dag ved trænerne, hvordan de skal arbejde med mig, og hvornår de skal give mig en chance for at spille. Jeg er håbefuld og tror, at det snart vil ske. Jeg gør alt, hvad der kræves for at få det til at ske, siger Rafal Kurzawa til Pogon Szczecins egen hjemmeside ifølge Tipsbladet.

Rafal Kurzawa står i alt noteret for 19 Superliga-kampe med henholdsvis FC Midtjylland og Esbjerg fB.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER