Asbjørn Steffensen

Arsene Wenger: Derfor blev Vardy ikke Arsenal-spiller

Den legendariske tidligere Arsenal-manager kommer nærmere ind på, hvorfor storspillende Jamie Vardy takkede nej til London-klubben.
Mange, der kender til den tidligere Arsenal-manager, Arsene Wengers, indkøbspolitik under sin tid i klubben, ved, at franskmanden bestemt ikke smed om sig med penge efter nye spillere. Én spiller var Wenger dog meget opsat på få til klubben, men mislykkedes til trods for at have sendt en stor sum penge hans vej.

Jamie Vardy var efter Leicesters overraskende mesterskabssæson i høj kurs hos flere af de større engelske klubber. Vardy scorede imponerende 24 mål, og det vækkede interessen hos daværende Arsenal-manager, Wenger. I fodboldprogrammet beIN SPORTS, blev franskmanden spurgt ind til, hvor tæt han var på at hente Vardy i sommeren 2016.

- Jeg tilbød ham en masse penge. Leicester havde lige vundet det engelske mesterskab og (Vichai, red.) Srivaddhanaprabha, som desværre døde i helikopter-ulykken, på ingen måde ville af med ham, og de tilbød ham en længere kontrakt og omtrent lige så mange penge, nævner Wenger.

Derudover blev Wenger spurgt ind til, om Vardy ville have passet ind i Arsenals system, hvor han roser angriberen.

- Vi havde bolden mere, men omkring boksen og i timingen i sine løb finder han pladsen. Når du ser gode angribere, er de i bevægelse, når andre står stille i boksen, og det har han, slutter Wenger af med.

Vardy har i denne sæson imponeret på et godt spillende Leicester-mandskab og har indtil vider scoret 12 ligamål.

Se indslaget med Arsene Wenger herunder:


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER