Daniel Jensen

Avis: Så meget tjener ny FCK-profil

FC København oprustede her til vinter, og det har ikke været billigt.
Lukas Lerager blev på transfervinduets sidste dag hentet til den danske hovedstad fra Genoa. Det er ikke nogen hemmelighed, at lønningerne i Serie A er højere end i den danske Superliga, men FC København betaler stadigvæk en stor sum til den 27-årige midtbanespiller. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet så skulle Lukas Leragers årlige hyre lyde på omkring syv millioner kroner før skat. Det giver ham en månedsløn på cirka en halv million kroner. Dermed har den tidligere danske landsholdsspiller også taget en gevaldig lønnedgang for at komme hjem til Danmark. Han skulle eftersigende have tjent omkring 6,5 millioner kroner efter skat i Italien.

På trods af den store løn er der dog stadigvæk mindst en mand i København, der tjener mere. Andreas Bjelland kan nemlig sætte omkring 750.000 kroner ind på kontoen hver måned. Det svarer til en årsløn på ni millioner kroner.

Lukas Lerager har siden sit skifte væk fra Danmark og Viborg i 2016 været vidt omkring i fodboldeuropa. Han havde stor succes hos Zulte Waregem i Belgien, stor succes hos Bordeaux i Frankrig og i sin tid hos Genoa i Italien har danskeren spillet 55 kampe på to år.

Lukas Lerager kan få debut i morgen, når FC København rejser til Østjylland for at møde AC Horsens.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER