Fodbold nyheder

Suárez:
Koeman ringede og fortalte at jeg ikke var en del af hans planer

Af Silas Steiner

Atlético Madrid nyder godt af Luis Suárez og hans mange mål, men angriberen var selv overrasket over at skulle skifte klub fra FC Barcelona sidste sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luis Suarez fik et bittert farvel med FC Barcelona sidste sommer, som har sat sine ar i den 34-årige angriber. Da Ronald Koeman tiltrådte som træner i klubben, fik Luis Suárez prompte besked på, at han ikke var en del af fremtiden hos catalanerne.

- Da Barcelona fortalte mig, at de ikke regnede med mig var det virkelig hårdt, og jeg havde slet ikke forventet det. Det var virkelig svært på grund af måden, det skete på, siger Luis Suárez til El Transistor ifølge Marca.

Den nye træner i klubben, Ronald Koeman, overbragte meddelelsen til Suárez ikke ret lang tid efter, at den hollandske-træner tiltrådte hos FC Barcelona.

- Koeman ringede og fortalte, at jeg ikke var en del af hans planer. Da Barcalona gjorde det officielt, at de ikke regnede med mig, så begyndte samtalerne med Atlético Madrid og Diego Simeone, udtaler Luis Suárez.

Luis Suárez har i denne sæson scoret 14 mål i 16 kampe for Atlético Madrid, og den spanske hovedstadsklub befinder sig på en førsteplads i La Liga med 10 point ned til Real Madrid.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik