Troels Drasbech

Ender Ronaldo ligesom Zlatan?

Portugiseren bliver 36 år i morgen, men er fortsat en elite-spiller.
Udover at sparke weekenden i gang er fredag den 5. februar også genstand for at være Cristiano Ronaldos 36-års fødselsdag. Den portugisiske stjerne fortsætter ufortrødent videre på elite-niveau - så sent som i tirsdags scorede Ronaldo to mål mod Inter i pokal-semifinalen og lignede ikke en, der skulle pensioneres lige foreløbigt.

Portugiseren har kontraktudløb med Juventus til næste år, men nu beretter tyske Bild om en interesse fra Juventus om at forlænge med den femdobbelte Ballon d'Or-vinder indtil 2023 - på dette tidspunkt vil Ronaldo være hele 38 år gammel. Torino-klubben har ifølge den tyske avis allerede kontaktet spillerens agent - Jorge Mendes - for at igangsætte det tidlige stadie af forhandlingerne.

Alderen er ifølge Ronaldo selv intet problem for at fortsætte på eliteplan, hvor han tidligere har udtalt sig om at stoppe sin karriere:

- Mange ting afhænger af dette, hvor min motivation er det afgørende. Fysisk bliver det intet problem. Jeg behandler min krop godt og tænker, at jeg sikkert kan spille indtil, jeg bliver 40, udtalte Ronaldo ifølge Bild.

En anden aldrende superstjerne, som render rundt i Serie A og imponerer, er svenske Zlatan Ibrahimovich. Angriberen har ført AC Milan til en nuværende førsteplads i ligaen, og det er til trods for, at Zlatan bliver 40 år til oktober. Zlatan er et bevis på, at kvalitet fornægter sig ikke, og det er derfor slet ikke umuligt, at vi får Ronaldo at se i Serie A i en del år endnu og måske endda som 40-årig.

Zlatan har scoret 12 mål i 10 ligakampe, hvor Ronaldo har banket 15 mål i nettet i 16 kampe - imponerende statistikker af de rutinerede stjerner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER