A. Wan-Bissaka (18), M. Rashford (25), E. Cavani (39), A. Martial (69), S. McTominay (71), B. Fernandes (88), A. Martial (90), D. James (90)
A. Jankewitz (2), J. Bednarek (34), J. Bednarek (87)
Victor Nyrup

Manager efter rekordstort PL-nederlag: Det gør ondt

Ralph Hasenhüttl indrømmer, at Southamptons rekordstore nederlag til Manchester United gør ondt.
Det var en historisk kamp, da Manchester United hjemme slog Southampton med hele 9-0. Resultatet er en udligning af historiens største Premier League-sejr, og faktisk har begge mandskaber været involveret i de to tidligere 9-0-kampe i den bedste engelske række.

Første gang en Premier League-kamp endte 9-0 var tilbage i marts 1995, hvor Manchester United slog Ipswich Town, og hvor Andy Cole scorede hele fem mål. Anden gang en kamp i den bedste engelske række endte 9-0 er noget mere nyligt, da Leicester udraderede Southampton i oktober 2019. Southamptons manager Ralph Hasenhüttl husker tydeligt nederlaget mod Leicester i sidste sæson, men østrigeren mener, at nederlaget til ”De Røde Djævle” gør mere ondt.

- Vi tabte på en forfærdelig måde, og 90 minutter kan være lang tid i Premier League. Det er en lidt anden situation (end mod Leicester, red.), fordi vi ligger et sted i tabellen hvor vi ikke har været længe. Man behøver ikke at se resultatet for at vide, at der er ting vi skal gøre bedre. Det gør ikke mindre ondt (end mod Leicester, red.), det er lige modsat. Det gør ondt, når man får sådan et resultat igen, siger Hasenhüttl ifølge Sky Sport.

Det gik allerede galt for Hasenhüttls mænd efter 80 sekunder, da den unge midtbanespiller Alexander Jankewitz blev udvist for en vanvidstackling på McTominay, og Southampton var dermed i undertal hele kampen igennem. I det 86.minut blev det også 9 mod 11, da Jan Bednarek også blev vist ud kampens dommer Mike Dean.