Fodbold nyheder

Alphonso Davies: Disse fire spillere kan vinde Ballon d’or i fremtiden

Af Anders Bjørn

Det canadiske stjerneskud Alphonso Davies giver her sit bud på fire unge stortalenter, som han mener kan spille sig til en Ballon d’or i fremtiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alphonso Davies vandt alt, hvad der vindes kan i sidste sæson med Bayern München. Han blev omskolet til fra kantspiller til venstreback af Bayern München-træner Hansi Flick, og den spirende stjerne har i den grad løftet opgaven og løst den til topkarakter.

Davies vandt i sidste sæson årets unge spiller i Bundesligaen, og han var ligeledes nomineret til Golden Boy-prisen. Den lynhurtige canadier har ovenpå sine egne og Bayern Münchens fremragende præstationer givet et bud på fire spillere, som i fremtiden har en solid chance for at vinde Ballon d’or. Han udtaler således:

- Jeg tror helt bestemt, at Erling Haaland kommer til at være i spil til det. Jeg tror også, at Jadon Sancho har en god chance for det, og så synes jeg også, at jeg selv kan være med i Ballon d’or-diskussionen i fremtiden. Der er mange gode unge spillere, og jeg synes også, at Phil Foden har spillet rigtigt godt denne sæson. Listen kunne blive ved og ved, men vi må vente og se hvordan fremtiden former sig og hvem der fortsætter sin udvikling og bliver nomineret.

Mere om Alphonso Davies

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik