Sydamerika: Copa Libertadores
FT
1 - 0
(0 - 0)
Palmeiras
Santos
Breno (90)
Oscar A. Olesen

Drama: Dyb overtidsscoring afgjorde intens Copa Libertadores-finale

Kampen skulle dybt ind i dommerens tillægstid, før Palmeiras kunne løfte sydamerikanernes svar på det famøse Champions-League trofæ.
Forløsningen i Copa Libertadores-finalen, der stod mellem de brasilianske klubber, Palmeiras og Santos, kom i det 99. minut, da Breno Lopes på et hovedstød headede bolden ind bag Santos-målmanden i det fjerneste hjørne.

Kampen blev spillet på en skoldhed eftermiddag i Rio de Janeiro, og var – indtil scoringen – i det hele taget ikke nogen stor fodboldmæssig oplevelse, hvor også det ikke ligefrem kastede om sig med chancer. På baggrund af den høje temperatur, der næsten nåede de 40 grader, var ingen af holdene i stand at spille sig frem til de fuldstændig åbne chancer, hvorfor det forblev ved lige ved og næsten.

Palmeiras træner, Cuca, blev kort inden sit holds scoring sent fra banen efter en konflikt ved sidelinjen, hvilket fremprovokerede vilde brøl fra klubbens egne fans. En stor del af Sao Paulo klubbens fangarde var nemlig samlet i hjembyen for at overvære kampen i samlet flok, hvor de fuldstændig ignorerede alle råd om socialt distanceret regler.

Dette var tredje gang på fire år, at et brasiliansk hold vandt turneringen, og første gang siden 1999, at Palmeiras sidst vandt den ombejlede titel.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER