Magnus Kisbye

Landsholdsdansker afvist af tidligere klub

Lasse Schöne får angiveligt ikke tilbudt nogen kontrakt i sin tidligere klub Ajax.
Efter et år i italienske Genoa er Lasse Schöne blevet løsrevet fra sin kontrakt og er i øjeblikket klubløs. Den seneste tid har han trænet med i sin tidligere klub Ajax. Danskeren skal dog ikke regne med at komme på lønningslisten i den hollandske hovedstadsklub igen. Tipsbladet skriver i dag, at De Telegraff-journalisten Mike Verwiej mener at vide, at Edson Alvarez’ høje niveau i Ajax holder danskeren fra at blive tilbudt en kontrakt.

- Álvarez er årsagen til, at Lasse Schöne definitivt er blevet fortalt, at han ikke skal regne med at vende tilbage. Han (Álvarez) bliver med sikkerhed. Han har ikke fået lov til at skifte og har fået det at vide tre gange.

- Erik ten Hag er meget tilfreds med ham. Han har ikke regnet med ham i flere måneder, men nu er han meget tilfreds, siger Verweij i De Telegraafs podcast.

Lasse Schöne får dog umiddelbart ikke problemer med at finde en ny klub, hvis det står til hans agent, Revien Kanhai. Han fortalte tidligere på ugen, at der har været flere bud efter danskeren blandt andet fra Mellemøsten. Det skulle Schöne dog ikke være interesseret i.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER