Nicolai Christensen

Onsdagens engelske rygter

Nedenfor følger dagens engelske rygter.
Tottenham har taget kontakt til Paris-St Germains Angel Di Maria, der er fri på transfermarkedet til sommer. (L'Équipe)

Den nye Chelsea-manager Thomas Tuchel har RB Leipzigs Dayot Upamecano øverst på sin ønskeliste. (SportBild)

Frank Lampards fyring har også fået West Ham til at føle sig ret sikre på, at Chelseas interesse i Declan Rice har fundet sin ende. (Telegraph)

The Blues forbliver dog interesserede I Dortmunds 20-årige Erling Braut Håland. (Mail)

Ole Gunnar Solskjær forventer ikke nogen indkøb i dette vindue. (Sky Sports)

Leicester bliver mere og mere håbefulde for, at deres langtids-transfermål James Tarkowski kommer til Leicester til sommer. Den 28-årige midterforsvar har 17 måneder tilbage af sin kontrakt med Burnley, og har stadigvæk ikke besluttet sin fremtid. Burnley har for nylig afvist bud fra Leicester og West Ham. (Mirror)

Belgiske Christian Benteke forventes at blive hos Crystal Palace til trods for interesse fra West Bromwich. (Sky Sports)

The Eagles er klar til at tilbyde Benteke en ny aftale på Selhurst Park. (Mail)

Baba Rahman ser ud til at blive den første til at forlade Chelsea efter Lampards exit med ghaneseren, der er på vej til græske PAOK Salonika på lån. (Sport24)

Manchester United-kant Facundo Pellistri ser ud til at blive lånt ud – Club Brügge og Alaves i den 19-årige uruguayaner, der kom til fra Penarol i oktober. (Goal)

Everton møder modstand fra italienske Parma i kampen om en underskrift fra Bayern Münchens 19-årige angriber Joshua Zirkzee. Everton meldes at have tilbudt at tage Zirkzee på lån med mulighed for at købe for mere end 75 mio. kr. (Sky Germany)

Burnley forbliver interesserede i The Toffees engelske højreback Jonjoe Kenny. (Liverpool Echo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER