Fodbold nyheder

Officielt:
AGF på indkøb i Manchester City

Af Nicolai Christensen

Den århusianske klub har tirsdag meddelt, at de indtil sommer har lejet australske Daniel Arzani i Manchester City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den har længe lægget i luften, og her til morgen er den så blevet bekræftet, at Daniel Arzani fra Manchester City skifter til AGF på en låneaftale for resten af sæsonen. Om handlen siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen:

- Arzani er en talentfuld og spændende spiller, der kan begå sig både på den offensive del af midtbanen og på en kant. Han er teknisk stærk spiller, der rundet af den australske mentalitet, som vi jo kender godt i AGF, hvor det er sunde dyder og en god arbejdsmentalitet, der præger fodboldspillerne.

- Så han kommer til at passe godt ind i vores trup i foråret, hvor vi går ind i en periode med mange kampe, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen i en pressemeddelelse på AGF´s hjemmeside.

Arzani slog for alvor igennem i 2018, hvor han imponerede så meget i Melbourne City, at han skiftede til søsterklubben Manchester City. Udover at være på kontrakt i den engelske storklub så har australieren seks kampe på cv´et for Australien.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona