Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Ham-manager David Moyes er interesseret i Manchester Uniteds Jesse Lingard, efter at Ole Gunnar Solskjær angiveligt har givet englænderen lov til at snakke med andre klubber omkring et lån. (Evening Standard)

The Hammers har kontaktet United, men de har allerede det maksimale låneaftaler, man har mulighed for hver sæson. (Sky Sports)

West Ham er ikke alene om interessen i den 28-årige englænder, der også er på blokken i Aston Villa og Sheffield United. (Express)

Manchester United forsøger at slå Manchester City, Juventus og Barcelona i kampen om 18-årige Gabriel Veron fra Palmeiras. (Sport)

Charlie Austin har i et interview udtalt, at Manchester United tilbage i 2017 valgte at hente Victor Lindelöf i Benfica i stedet for Virgil van Dijk, der dengang var i Southampton. (Talksport)

Liverpool er tæt på en handel med Derby County for deres 16-årige midtbanespiller Kaide Gordon, der også har været på radaren i Tottenham og Manchester United. (Liverpool Echo)

Shkodran Mustafi er i snak med Arsenal omkring at slutte sin kontrakt et halvt år før tid. Tyskeren har været meldt til Lazio, men forsvarsspilleren har angiveligt også modtaget interesse fra hjemlandet. (Football London)

West Brom-manager Sam Allardyce er meget interesseret i at hente Crystal Palaces Christian Benteke. (Standard)

Fulhams norske midtbanemand Stefan Johansen har haft et lægetjek med Queens Park Rangers forud for en låneaftale resten af sæsonen. (West London Sport)

Den tidligere Newcastle- og Liverpool-manager Rafa Benitez er ude efter et stort trænerjob i Europa, og er varm om tanken omkring en retur til Premier League, efter at have forladt kinesiske Dalian Professional. (Independent)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona