Daniel Fisker

Mandagens internationale rygter

Real Madrid har udpeget en plan b i stedet for Kylian Mbappé, mens FC Barcelona – ifølge Ronald Koeman – har brug for nye spillere.
Real Madrid kan tænkes at rette deres opmærksomhed mod Borussia Dortmunds norske målmaskine Erling Braut Haaland, fordi klubbens hidtil største transfermål Kylian Mbappé har understreget, at han er meget glad for at være i Paris Saint-Germain. (Express)

FC Barcelona-træneren Ronald Koeman mener, at det er vigtigt for klubben at hente nye spillere til Camp Nou i januar måned, hvis de sportslige resultater skal blive bedre. Den hollandske træner er dog bange for, at klubben ikke befinder sig i en økonomisk situation, hvor der kan bruges massevis af penge på nye spillere. (Mail)

Real Madrid-direktøren Emilio Butragueno har understreget, at den 35-årige midtbanegeneral Luka Modric kommer til at forlænge sin kontrakt med den spanske hovedstadsklub. (Marca)

Det belgiske stortalent Jeremy Doku har løftet sløret for, at han kun skiftede til Ligue 1-klubben Stade Rennais i sommer, fordi han var interesseret i et mellemled mellem Anderlecht og en storklub. (Liverpool Echo)

Borussia Dortmund vil gøre Borussia Mönchengladbachs midtbaneprofil Florian Neuhaus til klubbens dyreste indkøb nogensinde, når sommerens transfervindue åbner. ”Die Borussen” vil således betale den 23-årige tyskers frikøbsklausul på 298 millioner kroner. (Transfermarkt)

Fenerbahce har bedt klubbens fans om økonomisk hjælp til at løfte den økonomiske byrde, som Mesut Özils ankomst til klubben har medført. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER