Fodbold nyheder

Mirror:
United og Liverpool kæmper om Bundesliga-stjerne

Af Troels Drasbech

Forsvarsspilleren er en yderst ombejlet herre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool og Manchester United er rapporteret til at kæmpe mod hinanden om chancen for at hente RB Leipzigs forsvarsstjerne, Dayot Upamecano. Andre europæiske klubber følger angiveligt også med på forsvarsspillerens status.

Klopp og Liverpool er i den grad i mangel på forsvarsspillere på nuværende tidspunkt, hvor både Van Dijk og Joe Gomez er langtidsskadet - Den eneste rutinerede midterforsvarer tilgængelig er Joel Matip, men han døjer også ofte med småskader. Klopp er ifølge Mirror en stor beundrer af Upamecano og ser den 22-årige som en naturlig, fremtidig partner til Van Dijk som den primære forsvarsduo.

United lurer dog også i kulissen, og 'The Red Devils' er angiveligt parat til at indløse spillerens frikøbsklausul på 317 millioner kroner. Klubbens forhåbninger er en tidlig aftale med Dayot, så en aftale allerede vil være på plads, inden sommerens transfervindue åbner.

Både Liverpool og United har oplevet alvorlige knæk på finanserne i klubben grundet pandemien, hvilket blandt andet har gjort muligheden for et køb af en forsvarsspiller i dette transfervindue umuligt for Jurgen Klopp og Liverpool - ledelsen vil ikke frigive flere penge til spillerindkøb.

Hvilken af de to engelske klubber, der vinder kapløbet - eller om det bliver en helt tredje klub - bliver derfor først afsluttet når transfervinduet åbner op til sommer.
Mere om Dayotchanculle Upamecano

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik