Fodbold nyheder

Ekspert om Ferguson:
Perioder et dumt svin

Af Torsten Brix

Morten Bruun vil gerne have, at Ole Gunnar Solskjær var lidt mere som Sir Alex…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Der er ingen, der kan pege på et usympatisk træk ved ham, men vi mangler kant, ligesom Alex Ferguson i perioder var et dumt svin.

Sådan siger Premier League-eksperten Morten Bruun i dagens udgave af Jyllands-Posten om Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Derudover sammenligner Bruun den popuæle Solskjær med klublegenden Sir Alex Ferguson:

- Alex Ferguson ville aldrig sige, at Liverpool var et bedre hold, selv om det måske var rigtigt i øjeblikket. Han er for flink, og jeg savner kant. Det er et stort dilemma, for mange United-supportere kan enormt godt lide ham, men dybest set tror vi ikke rigtig på, at han kan bringe United tilbage som en stensikker mesterskabskandidat år efter år. Men vi kan heller ikke ønske, at det går ham dårligt.

- Jeg kunne godt tænke mig, at han sagde til Jürgen Klopp: ”Nu gider jeg ikke at høre mere hylen om hver evigt eneste gang, at kampprogrammet ikke nøjagtig passer ind i dit plan”. Det vil fans og spillere synes er fedt, og jeg synes godt, han kan være med til at skabe en stemning om Liverpool-kampene, som Alex Ferguson gjorde.


Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik