Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Nedenfor følger søndagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea og Manchester United kigger begge på FC Barcelonas Ousmane Dembele, som har kontraktudløb om 18 måneder. (Sport)

Det bliver angiveligt Manchester United imod Liverpool i kampen om den franske RB Leipzig-forsvarer Dayot Upamecano. (Sunday Mirror)

Leicester City-manageren Brendan Rodgers er en af kandidaterne til jobbet som Chelsea-manager, hvis klubben beslutter at fyre Frank Lampard. (Daily Star)

Everton og Leicester er interesserede i Southampton-angriberen Danny Ings, som har 18 måneder tilbage af sin kontrakt med “The Saints”. (90 Min)

Manchester United vil tage en beslutning om Jesse Lingards fremtid efter FA Cup-kampen imod Liverpool. Newcastle, Sheffield United og West Bromwich nævnes som mulige nye destinationer for englænderen. (Mail)

Den engelske venstreback Brandon Williams er tæt på at forlade Manchester United. West Ham og Southampton er interesserede i United-spilleren. (Sun on Sunday)

West Ham er også interesserede i Sevilla-angriberen Youssef En-Nesyri. Marokkaneren har dog ingen planer om at forlade den spanske klubber i indeværende transfervindue. (Estadio Deportivo)

Crystal Palace arbejder på at lave en aftale, som kan lokke den engelske kant-spiller Demarai Gray væk fra Leicester City. (Sun og Sunday)

West Bromwich overvejer at hente Ahmed Musa på en kort kontrakt i den Saudi Arabiske-klub Al Nassr. (Mail on Sunday)

Den tidligere Bounemouth-manager Eddie Howe er et mål for Newcastle, hvis de fyrer Steve Bruce. (Sun on Sunday)

West Ham vil forsøge at hente Celtic-angriberen Odsonne Edouard i denne måned. Franskmanden vil dog hellere til en af top 6-klubberne i Premier League. (Daily Star)

Aston Villa har forøget deres bud på Olympique Marseilles midtbanespiller Morgan Sanson, som de håber at hente inden transfervinduet lukker. (Mail on Sunday)

Burnley er favoritter til Stoke-forsvarsspilleren Nathan Collins, som også Arsenal er interesserede i. (Sun on Sunday)

Chelsea har afvist West Hams låne-tilbud på deres italienske venstreback Emerson Palmieri. (Sunday Mirror)
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik