Fodbold nyheder

Officielt:
Anderlecht henter ombejlet dansk talent

Af Magnus Kisbye

Anderlecht har hentet dansk talent på en lejeaftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jacob Bruun Larsen har haft en svær sæson i Hoffenheim og har derfor søgt efter nye græsgange. Det ønske har belgiske Anderlecht imødekommet, da klubben har hentet den 22-årige dansker på en lejekontrakt gældende for resten af sæsonen. Det skriver klubben på dens officielle hjemmeside i dag.

Det danske talent får trøjenummeret 11 i Anderlecht. Ifølge Bold.dk har den belgiske traditionsklub ikke umiddelbart sikret sig en købsoption på danskeren. Sportsdirektøren Peter Verbeke er dog positiv over for nyerhvervelsen.

- Jacob er hurtig, kraftfuld, god i en-mod-en-dueller, og han har gode fødder. Det er kvaliteter, som kan hjælpe os med at nå vores mål, siger sportsdirektør Peter Verbeke.

Jacob Bruun Larsen har i indeværende sæson blot fået 101 minutter på banen fordelt på tre optrædener. Danskeren har dog både været ramt med coronavirus samt en mindre skade, der har holdt ham uden for kridtstregerne. Der har i den seneste tid floreret rygter om, at FC København skulle hente Bruun Larsen tilbage til Danmark, men Anderlecht kom dem altså i forkøbet.

Mere om Jacob Bruun Larsen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik