Fodbold nyheder

Det stopper ikke - endnu en dansker skifter klub

Af Daniel Jensen

Danskerne har haft særdeles travlt siden transfervinduet åbnede.

Article image
Ritzau-Scanpix

Serie B i Italien er blevet utrolig populær hos de danske spillere her i januar. Christian Gytkjær startede trenden i sommer, da han overraskede mange og skiftede til storsatsende Monza, som også har den tidligere italienske landsholdsspiller Mario Balotelli på lønningslisten. Nu følger endnu en dansker trop. Jens Odgaard skifter nemlig fra Serie A-klubben Sassuolo til Serie B-klubben Pescara og bliver holdkammerat med landsmanden Frederik Sørensen. Det bekræfter klubben i dag på twitter.

Jens Odgaard bliver derfor den sjette dansker i Italiens næstbedste række. De andre danskere, som enten er skiftet eller, som er på vej til at skifte er: Christian Gytkjær (Monza), Morten Hjulmand (Lecce), Frederik Sørensen (Pescara), Noah Crone (Lecce) og Daniel Obbekjær (SPAL)

Jens Odgaard skiftede i 2017 til Inter, efter han fik sit gennembrud hos Lyngby i Superligaen i en alder af bare 17. Den 21-årige dansker nåede dog aldrig af få debut for Milano-klubben, inden han året efter skiftede til Sassuolo. Her fik han 15 minutters spilletid i Serie A, inden han blev udlejet til Heerenveen i Holland og senest FC Lugano i Schweiz.


Mere om Lugano

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik