Fodbold nyheder

Positivt nyt vedrørende Van Dijk

Af Nicolai Christensen

Liverpool er ikke inde i en god periode, som langt hen ad vejen nok kan spejles til fraværet af Virgil Van Dijk, der har været ude siden sin skade imod Everton tilbage i oktober.

Article image

Jürgen Klopps Liverpool har i denne sæson ikke lignet det Liverpool-hold, vi har været vant til at se de seneste sæsoner. Specielt i forsvaret har de i længere tid været uden Virgil Van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip, som har påvirket resten af holdet. Specielt Van Dijk har Liverpool savnet siden han udgik med en slem skade imod Everton d. 17. oktober. Klopp har i dag kommet med det seneste nye omkring Van Dijk.

- Jeg ved ikke, hvad der er muligt, eller hvad som ikke er muligt, men det ser godt ud. Jeg snakkede i telefon med ham denne morgen, og han er i godt humør, så det er meget positivt, lød det fra Klopp på dagens pressemøde til Liverpools hjemmeside.

- Men jeg ved ikke, hvornår han vil være tilbage. Der er stadig mange faser, han skal igennem, det er klart. Jeg har selv haft den samme skade, men ift. situationen og den periode han gennemgår, så ser det lovende ud.

De seneste meldinger går stadig på, at vi ikke kan forvente at se hollænderen tilbage i denne sæson, men som skrevet og citeret fra Klopp så går det altså fremad for Van Dijk.

Van Dijk kom til Liverpool fra Southampton i vinteren 2018, og har siden slået sit navn fast som den muligvis bedste midterforsvar i hele Europa, og er en kæmpe årsag til Liverpools kæmpe succes de sidste tre sæsoner.

Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik