Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens internationale rygter, hvor Romelu Lukaku bliver rygtet til Manchester City, og Martin Ødegaard angiveligt vil væk fra Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inters belgiske angriber, Romelu Lukaku, har ingen interesse i at skifte til Manchester City. (Express)

Inters Nicolo Barella er angiveligt på blokken i både Liverpool og Tottenham, der er interesseret i den lave italienske midtbanekreatør. (Calciomercato)

Barcelona og Liverpool har ikke opgivet håbet om at hente Bayern Münchens David Alaba, på trods af, at østrigeren eftersigende allerede skulle være tæt på et skifte til Real Madrid. (Sport1)

AC Milan har fået accepteret en aftale med Chelsea om en låneaftale med engelske Fikayo Tomori, med mulighed for at gøre aftalen permanent til sommer for i omegnen af 267 mio. kroner. (Calciomercato)

Nice er ikke længere interesserede i at hente Manchester Uniteds Jesse Lingard på lån. (Sky Sports)

Snakke mellem 17-årige Jamal Musiala og Bayern München er begyndt vedrørende en ny kontrakt til den unge englænder, imens at Liverpool, Manchester City- og United følger situationen nøje. (Goal)

Bayer Leverkusen er i snak med Leicester over en aftale, hvor Leverkusen henter Leicester´s Demarai Gray. (Sport1)

Atletico Madrid vil have Diego Simeone til at skrive under på en ny kontrakt med klubben, så han bliver på Wanda Metropolitano til 2024. (AS)

Real Madrids norske landsholdsspiller, Martin Ødegaard, har spurgt klubben om et skifte væk fra den spanske hovedstad. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik