Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er parate til at sprænge banken til sommer, Mohamed Salah vil have en bedre kontrakt, mens Fulham gik glip af en overraskende genforening i sidste uge.

Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

I Chelsea er man parate til at sætte en ny transferrekord til sommer, hvor Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland står højest på Premier League-klubbens ønskeliste, selvom den unge nordmands frikøbsklausul på 558 millioner kroner først bliver aktiveret i 2022. (The Athletic)

I Paris Saint-Germain forventer man, at transfersituationen omkring Tottenham-midtbanespilleren Dele Alli, som i øjeblikket rygtes til den franske hovedstad, bliver afklaret i denne uge. (Mirror)

Den egyptiske offensivspiller Mohamed Salah antyder i øjeblikket, at han er interesseret i en bedre kontrakt med Liverpool, men ”The Reds” har ingen planer om at tilbyde Salah en bedre kontrakt end den nuværende kontrakt, som udløber i 2023. (Mail)

AC Milans tekniske direktør Paolo Maldini har løftet sløret for, at en lejeaftale med Chelsea-forsvareren Fikayo Tomori er tæt på at blive realiseret, selvom transferen fortsat kan gå i vasken. (Sky Sports)

Manchester Uniteds engelske midtbanespiller Jesse Lingard, som rygterne har sendt til Tottenham Hotspur, West Ham United, Olympique de Marseille og Inter, er ivrig efter at komme væk fra Old Trafford-klubben, men Ole Gunnar Solskjær tøver med at give slip på Lingard. (ESPN)

Southampton-manageren Ralph Hasenhüttl har understreget, at livet går videre, selvom angriberen Danny Ings skulle forlade Southampton til fordel for en større klub, fordi ”The Saints” ikke har råd til Danny Ings’ krav til en ny kontrakt. (Mirror)

Arsenal er nødt til at byde op imod 418 millioner kroner, hvis ”The Gunners” vil friste Norwich City til at sælge den argentinske midtbanespiller Emiliano Buendia. (Sky Sports)

Derby County har gjort Manchester City rasende ved at forhindre ”The Citizens” i at hente målmanden Scott Carson på en permanent aftale. Derby har brug for yderligere fire millioner kroner fra en lejeaftale, hvis Championship-klubben skal kunne udbetale løn. (Mail)

Leicester City er klar til at tage kampen op med Arsenal, AS Roma og AC Milan. Kvartetten er interesseret i den brasilianske midtbanespiller Otávio, som ser ud til at forlade Porto, når hans kontrakt udløber til sommer. (Leicester Mercury)

Galatasarays senegalesiske angriber Mbaye Diagne er på listen over angribere, som West Bromwich Albion er interesserede i at hente denne måned. (Express & Star)

Newcastle United-angriberen Andy Carroll er ikke på West Bromwich Albions ønskeliste. (Talksport)

AC Milan og West Ham United har forhørt sig om FC Barcelonas venstreback Junior Firpo, som ikke ligefrem er i kridthuset på Camp Nou. (ESPN)

West Ham United har budt på Sevilla-angriberen Youssef En-Nesyri. (The Athletic)

Fulham gik glip af et overraskende køb af deres tidligere angriber Moussa Dembélé, før den 24-årige franskmand i sidste uge skiftede fra Olympique Lyon til Atlético Madrid på en lejeaftale. (Football Insider)

Crystal Palace overvejer at byde på Mainz-angriberen Jean-Philippe Mateta. (Independent)

Den tidligere Watford-manager Vladimir Ivic er i øjeblikket det mest oplagte bud på en ny Sheffield Wednesday-manager, selvom Doncaster Rovers-manageren Darren Moore også er i betragtning. (Mail)

Talrige klubber holder et vågent øje med Chelseas 19-årige midtbanespiller Marcel Lewis, som har kontraktudløb til sommer. (Football Insider)

Edwin van der Sar, som er administrerende direktør i Ajax, er stadigvæk sikker på, at den hollandske midtbanespiller Donny van de Beek bliver en succes på Old Trafford. (Manchester Evening News)

Manchester United er tæt på at kunne udleje den 20-årige midtbanespiller Dylan Levitt og den 18-årige forsvarsspiller Teden Mengi. Flere klubber er således interesserede i at leje de to Manchester United-talenter. (Manchester Evening News)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik