Fodbold nyheder

Uenighed mellem Real Madrid-profil og klubben

Af Daniel Jensen

Parterne har længe forsøgt at blive enige om en ny kontrakt, og nu begynder det at spidse til.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sergio Ramos er den ubestridte leder for Real Madrid. Kaptajnen har kontraktudløb til sommer, og parterne forsøger i øjeblikket at blive enige om en kontrakt, der skal holde den 34-årige midtstopper på Santiago Bernabéu, men Real Madrid-præsidenten, Florentino Pérez, og Sergio Ramos’ repræsentanter er hverken enige om løn eller længde på den nye kontrakt. Det skriver den store spanske avis ABC.

Ifølge avisen skulle ”Los Blancos” være klar til at tilbyde den spanske landsholdskaptajn en forlængelse på et år, men med en lønnedgang på ti procent for at hjælpe klubben igennem den svære økonomiske tid lige nu. Sergio Rasmos skulle derimod ønske en forlængelse på to år til samme hyre, som han har nu. Hans løn skulle ligge på lige godt 89 millioner kroner om året.

Forskellene er ikke store, men Florentino Pérez skulle ifølge ABC ønske at afbryde forhandlingerne med kaptajnens repræsentanter for i stedet at forhandle direkte med Sergio Ramos ham selv, så de kan blive enige om en ny kontrakt.

Den spanske midtstopper har været i Real Madrid i over 15 år, og han har alt i alt spillet 668 kampe, samt scoret 100 mål for klubben. Derudover har Sergio Ramos i samme periode været med til at vinde fire Champions League-titler, fem La Liga-titler og to pokaltitler.

Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik