Fodbold nyheder

Avis:
Haaland er Manchester Citys plan B

Af Daniel Fisker

Manchester City vil tilsyneladende sætte alle sejl til for at få fingrene i Erling Haaland, hvis ikke Lionel Messi ender hos ”The Citizens”.

Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City skal efter al sandsynlighed på jagt efter en erstatning for Sergio Agüero, som har kontraktudløb til sommer. Det har længe virket oplagt, at Pep Guardiola og Lionel Messi skal genforenes, når argentinerens kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer.

Don Balon rapporterer dog, at Pep Guardiola ikke vil sælge skindet, før bjørnen er skudt. Manchester City-manageren er således bevidst om, hvor svært det bliver at få fingrene i Lionel Messi, hvorfor ”The Citizens” nu har udpeget en plan B.

Der er ifølge den spanske avis tale om verdens måske mest talentfulde angriber, Erling Braut Haaland, som har scoret mål på samlebånd for Borussia Dortmund. Den 20-årige nordmand kunne være en ideel erstatning for Sergio Agüero, men Manchester City er ikke den eneste klub, som er interesseret i Haaland.

Don Balon mener således at vide, at Haaland også er på blokken i andre storklubber såsom Real Madrid, Manchester United, Paris Saint-Germain og Juventus. Tilbage i november kunne Mundo Deportivo meddele, at Haaland skal koste en eventuel bejler de 745 millioner kroner, han er værdisat til.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Paris SG - Barcelona