Daniel Fisker

Fredagens internationale rygter

Eventuelle bejlere til det franske stortalent Dayot Upamecano får en lang januar-næse.
RB Leipzig overvejer ikke at sælge det defensive stortalent Dayot Upamecano i januar-transfervinduet, selvom han til sommer kan forlade klubben til spotpris – 313 millioner kroner. (Guardian)

Paris Saint-Germain håber på at kunne hente Dele Alli til Paris på en lejeaftale i januar-transfervinduet. PSG-træneren Mauricio Pochettino har gjort det klart overfor Tottenham, at den 24-årige englænder står højest på hans ønskeliste. (Guardian)

AC Milan har forhandlet med den tidligere Juventus-angriber Mario Mandzukic. Milano-klubben er interesseret i den 34-årige kroat, som har været klubløs, siden han forlod Qatar-klubben Al-Duhail SC. (Football Italia)

Paris Saint-Germain har taget hul på forhandlingerne om en kontraktforlængelse med Neymar. Den franske hovedstadsklub ønsker en forlængelse, og Neymar er glad i klubben, men en endelig beslutning er endnu ikke truffet. (Sky Sports)

Serie A-klubben er ikke parate til at overveje eventuelle bud på midtbanespilleren Manuel Locatelli, som er værdisat til 251 millioner kroner. (Mail)

I Celtic forventer man, at forsvarsspilleren Shane Duffy bliver i klubben – i hvert fald indtil sæsonen er slut. (Sky Sports)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER