Daniel Fisker

Fredagens engelske rygter

Wolverhamptons talentfulde manager kan være på vej videre i Premier League, Mesut Özil har tilbudt at give afkald på noget af sin Arsenal-løn, mens Jack Wilshere har imponeret en Championship-manager.
Nuno Espirito Santos agent leder i øjeblikket efter en ny Premier League-klub til Wolverhampton Wanderers-manageren, som underskrev en kontraktforlængelse med ”Wolves” i september. (Sun)

Manchester United og Jesse Lingard har taget hul på forhandlingerne med Ligue 1-klubben Nice om et lejeophold til den 28-årige englænder. En officiel forespørgsel ventes at lande i Manchester i næste uge. (Sky Sports)

Newcastle United-manageren Steve Bruce støttes fortsat af klubbens ejer Mike Ashley, selvom flere fans har forlangt, at Bruce blev fyret efter midtugens nederlag til Sheffield United. (Sky Sports)

Tottenham kan tænkes at ophæve Danny Roses kontrakt i løbet af januar-transfervinduet. West Bromwich Albion er interesserede i den 30-årige venstreback. (Talksport)

Arsenal-playmakeren Mesut Özil har tilbudt at give afkald på en del af løn, han kommer til at tjene, før hans kontraktudløb til sommer, så han kan forlade ”The Gunners” allerede denne måned. Den 32-årige tysker kommer i alt til at tjene 59 millioner kroner, inden kontrakten med Arsenal udløber. (The Athletic)

Arsenals engelske U20-landsholdsangriber Folarin Balogun er enig med RB Leipzig om en transfer til Bundesliga-klubben. (Football Insider)

Liverpool pønser på et sommerkøb af Brighton & Hove-forsvarsspilleren Ben White. (Liverpool Echo)

Manchester City-forsvareren Eric Garcia er enig med FC Barcelona om de personlige vilkår ved en kommende kontrakt, men en egentlig transfer er langt væk fra at blive realiseret. (Goal)

Tottenham-manageren Jose Mourinho insisterer på, at midtbanespilleren Harry Winks ikke bliver solgt eller udlejet i denne måned. (Football London)

Everton-forsvareren Jonjoe Kenny kan tænkes at forlade klubben i løbet af januar. Burnley er interesserede i den 23-årige englænder. (Liverpool Echo)

Den tidligere Arsenal og West Ham-midtbanespiller Jack Wilshere har imponeret Bournemouth-manageren Jason Tindall, hvorfor den 29-årige englænder kan have gjort sig fortjent til en kontrakt med Championship-klubben. (Mail)

Den engelske kantspiller Jack Clarke er meget tæt på at blive udlejet fra Tottenham til Championship-klubben Stoke City. (Football London)

Cengiz Ünder kæmper i øjeblikket for sin fremtid i Leicester City. ”The Foxes” vil tage stilling til, hvor stor betydning den tyrkiske landsholdsspiller har for Premier League-klubben, når den igangværende sæson er slut. (Leicester Mercury)

Derby County kan blive tvunget til at sælge den irske midtbanespiller Jason Knight og den engelske U19-landsholdsspiller Louie Sibley. Klubben er desperat efter at tjene penge til udbetaling af løn, som er forsinket i Championship-klubben. (Sun)

Brighton & Hoves 20-årige forsvarsspiller Alex Cochrane, som er udlejet til belgiske Royale Union Saint-Gilloise, er på blokken i Sunderland. (The Argus)

Middlesbrough har kaldt Stephen Walker, som har været udlejet til MK Dons, tilbage til klubben, hvilket kunne tyde på, at den 20-årige offensivspiller skal videre til en anden klub, inden januar-transfervinduet lukker. (Hartlepool Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER