Fodbold nyheder

Tidligere Premier League-vinder leder efter ny klub

Af Simon Lindgren

Den tidligere Leicester-spiller Danny Simpson har været uden klub siden sommer, og han leder fortsat efter karrierens næste destination.

Article image
Ritzau-Scanpix

Højrebacken Danny Simpson var med til at vinde Premier League med Leicester tilbage i 2016, hvor han var fast inventar på holdet. I 2019 skiftede han på en fri transfer fra Leicester til Huddersfield, hvor han fik en etårig kontrakt. Kontrakten blev ikke forlænget, og den 34-årige englænder har ikke været tilknyttet et hold siden 2019/2020-sæsonen stoppede.

Danny Simpson fik debut i Premier League helt tilbage i 2007/2008-sæsonen for Manchester United. Han blev lejet ud et hav af gange, men i 2010 gik turen til Newcastle. Herefter kom han til QPR, Leicester og senest Huddersfield. Selvom backen lige nu er uden kontrakt, så er han ikke klar til at lægge støvlerne på hylden.

- Jeg føler stadig, at der er mere at opnå. Jeg ved ikke, hvad det bliver og det er ligegyldigt, hvilket niveau det er. Jeg føler bare, at jeg stadig kan gøre mere, fortæller Danny Simpson til Sky Sports.

Lige nu har englænderen fået lov til at vedligeholde sin form og træning i Leicester, men han er altså ikke på vej tilbage til klubben. Han leder derfor fortsat med lys og lygte efter sin nye klub.

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik