Fodbold nyheder

Leverkusen henter United-reserve

Af Niels Nedergaard

Bayer Leverkusen har sikret sig Timothy Fosu-Mensah, der kommer til klubben fra Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der har været langt til spilletiden i Manchester United for Timothy Fosu-Mensah, men nu skal han fremover slå sine folder i tyske Bayer Leverkusen.

Leverkusen bekræfter nemlig på sin hjemmeside, at man har hentet den 23-årige back til klubben på en aftale, der løber frem til sommeren 2024.

Timothy Fosu-Mensah er glad for, at man er nået til enighed om en kontrakt med den tyske storklub, og han glæder sig til de kommende udfordringer, der venter.

- Jeg ser virkelig frem til at blive en del af holdet og arbejde med Peter Bosz (Leverkusens træner, red). Snakkene med Bayern Leverkusen har overbevist mig om, at der er gode udsigter her. For mig og for os som hold. Det bliver virkelig spændende, siger Fosu-Mensah til klubbens hjemmeside.

Timothy Fosu-Mensah blev ellers hentet tilbage til Manchester United i 2019 i en alder af 21 år. Inden da havde han optrådt en række år for klubbens forskellige ungdomsår og samtidig været en tur forbi Fulham og Crystal Palace.

Dengang var der tårnhøje forventninger til den unge ghaneser. Siden da er det dog kun blevet til 30 kampe for Manchester United, og i denne sæson er det kun blevet til tre kampe for den engelske storklub.

Derfor har Timothy Fosu-Mensah altså nu taget konsekvensen, og han skal fremover tørne ud for Bayer Leverkusen i den tyske Bundesliga.

Mere om Timothy Fosu-Mensah

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik