Fodbold nyheder

Brøndby-boss sætter deadline for afklaring

Af Niels Nedergaard

Brøndbys sportschef, Carsten V. Jensen, har sat en deadline for, hvornår den endelige beslutning træffes om, hvorvidt træner Niels Frederiksens kontrakt skal forlænges eller ej. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Niels Frederiksens fremtid som Brøndby-træner står endnu hen i det uvisse. Niels Frederiksen har kontraktudløb til sommer i klubben, og det har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt Brøndby er villige til at forlænge aftalen med sin nuværende træner eller ikke.

Det spørgsmål svarer klubbens sportschef, Carsten V. Jensen, dog klart på. Han forventer en afklaring på Niels Frederiksens situation, inden forårssæsonen begynder.

- Vi sigter mod en afgørelse om Niels Frederiksens fremtid så hurtigt som muligt. I den forbindelse håber vi på, at afgørelsen sker, inden forårssæsonen begynder i starten af februar, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

Rygterne har ellers været mange om Niels Frederiksens fremtid som Brøndby-træner. Det er dog ikke resultaterne, som har manglet i denne sæson for Niels Frederiksen og co.
Brøndby er nemlig placeret på en flot andenplads i Superligaen med 27 point efter de første 13 kampe. Det er lige så mange point som FC Midtjylland, der lige nu indtager ligaens førsteplads.

Allerede i december fortalte Carsten V. Jensen også til TV3 Sport, at han fandt samarbejdet ganske glimrende med Niels Frederiksen.

- Jeg finder, at samarbejdet mellem Niels og jeg har været rigtigt, rigtigt fint. Jeg tror ikke, det er alle trænere, der havde på samme måde accepteret det, der blev præsenteret. Det har Niels taget i mod og arbejdet rigtigt fint med, sagde Brøndby-sportschefen dengang til TV3 Sport.

Alligevel har forhandlingerne om en forlængelse af Niels Frederiksens kontrakt tilsyneladende trukket ud. Og nu har Carsten V. Jensen altså sat en deadline for den endelige afgørelse om Niels Frederiksens fremtid i klubben.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik