Fodbold nyheder

OB-angriber afviser exit

Af Niels Nedergaard

Den hollandske OB-angriber, Mart Lieder, har ingen intentioner om at forlade klubben, selvom der har været spekulationer om hans fremtid i det fynske. Det fortæller han til Fyens Stiftstidende.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mart Lieder har gennem sin tid i OB døjet gevaldigt med skader, og han er derfor aldrig blevet en udpræget succes i klubben. Samtidig har den 30-årige hollænders hustru, Tess Wester, meddelt, at hun stopper i Odense Håndbold til sommer.

Skadesperioderne og dermed manglende spilletid har sammen med hustruens udmelding om et exit sat gang i rygterne om, hvorvidt Lieder snart skulle være fortid i OB. Men det rygte maner angriberen til jorden.

- Jeg har kontrakt her til sommeren 2022. I fodbold kan alting ske, men min hensigt er at blive og vise, hvorfor OB for et år siden købte mig fra SønderjyskE. Jeg har ikke haft den bedste start her, men jeg er tilbage nu og klar til at spille. Du må spørge Tess om hendes fremtid, fortæller Mart Lieder til Sport Fyn, der er Fyens Stiftstidendes sportstillæg.

Mart Lieder har blot spillet otte kampe for OB, siden han kom til klubben fra SønderjyskE for et år siden i januars transfervindue. I denne sæson er det indtil videre blevet til fire kampe for angriberen. Til sammenligning spillede han blot det samme antal kampe i hele sidste sæson.

Så måske der er bedre udsigter til spilletid for den 30-årige angriber, hvis han kan holde sig skadesfri. Mart Lieder har kontraktudløb med OB i sommeren 2022.

Mere om Mart Lieder

Mere om OB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik